Notícies

02/02/2023

Benvolguts socis i sòcies,

Amb la intenció de la millora continua del nostre club, el pròxim dia 6 de febrer començarà una renovació i ampliació de les pistes de tennis.

Aquesta millora comprendrà un període de obres que afectaran les pistes 1, 2 i 4 de tennis principalment.

Des del club posarem tot el nostre esforç perquè els socis pugueu continuar gaudint sense molèsties del vostre esport; agraint en tot moment la vostre comprensió i col·laboració.

Tanmateix, per a qualsevol informació o aclariment, podeu adreçar-vos a: elsgorchs@elsgorchs.com

 

Aprofitem l'avinentesa per reiterar-vos la nostre voluntat de millora i us saludem cordialment.

 

 

 

Atentament,

La Junta Directiva Del Club Tennis Els Gorchs

22/12/2022

Tot l'equip dels GORCHS us volem desitjar unes bones Festes i una gran entrada al 2023!

Que aquests dies us trobeu amb les vostres famílies i entre tots i totes us regaleu ganes de gaudir de l'esport. Nosaltres, seguirem treballant per portar ELS GORCHS el més amunt possible.

18/11/2022

Ens complau molt informar que la Fundació Catalana per l'Esport va atorgar al CLUB TENNIS ELS GORCHS un GUARDÓ per la contribució que fem en la promoció de l'esport Català i el reconeixement del nostre projecte per l'acció en l'àmbit en l'esport i per transformar positivament la realitat social del nostre entorn. L'entrega va ser ahir dia 17 de novembre al vespre; a Barcelona.

La categoria del nostre guardó va ser l'Esport al Món: per portar l'esport del Tennis a tot el món per la celebració dels nostres torneigs que travessen les fronteres.

Gràcies per aquest guardó, estem realment contents i agraïts.

24/10/2022

Estem molt contents d'anunciar la celebració al nostre club del XI Torneig Internacional ITF 100.00 a les nostres instal·lacions. Un cop més, algunes de les millors raquetes femenines de tot el món passaran pel nostre club. Del 24 al 30 d'Octubre animem a tots els jugadors, jugadores, socis, sòcies i AMANTS del TENNIS que es passin per les nostres instal·lacions a veure aquest espectacle de TENNIS FEMENÍ.

El nostre club serà l'epicentre del TENNIS femení en tot l'estat en aquestes dates. Perquè cada cop creixem esportivament més. Aquest és el primer campionat del TENNIS GORCHS PROJECT: El projecte es basa en 7 valors que us descobrirem el dia de la presentació i coneixereu de primera mà dos dels sis tornejos com són el ITF Women 100.000 $ que es disputarà del 23 al 29 octubre i del Master Nacional de Tennis en Cadira de Rodes que es jugarà del 10 al 13 de Novembre d’enguany a les Franqueses del Vallès. El Gorchs Tennis Project vol ser una iniciativa global de tennis i que vagi més enllà de la competició tot organitzant un seguit d’activitats paral.leles per dinamitzar els tornejos.

19/08/2022

Del 22 d'agost al 5 de setembre el restaurant del club, El Celler dels Gorchs; romandrà tancar per vacances d'estiu. Mentre, la cafeteria estarà oberta amb el seu horari habitual d'atenció al públic. 

Ens veiem a la tornada!

 

 

 

15/08/2022
Pepe Imaz forma part de l'equip de Novak Djockovic, ha estat al seu costat els darrers 9 anys en l'aspecte emocional-mental, i avui el tindrem al nostre club, on compartirà la seva experiència sobre la importància de les emocions a la competició. 
A més de molts altres jugadors d'alt nivell com Jelena Jankovic (WTA 1) Daniela Hantuchova (WTA 5) Flavia Penneta (WTA7) Fernando Verdasco (ATP7) Marcel Granollers (19 ATP) Santiago Giraldo(ATP 28) Pablo Andujar(ATP 32) ... entre altres. Sense oblidar també que ell va ser jugador professional i ha viscut en la seva pròpia persona la pressió de la competició. 
T'hi esperem a les 19h!
18/07/2022

Aquest dissabte dia 23 celebrem un dels esdeveniments que ens fa més il·lusió! El Sopar d'Estiu ELS GORCHS 2022! Un moment per relaxar-se amb un bon àpat envoltats de tots els socis i sòcies en un entorn immillorable.

Inscriu-te a la recepeció del club! 

20/05/2022

INSCRIPCIONS OBERTES

Juguem a pàdel? 

Diumenge 12 de juny t'esperem al club per jugar el torneig de pàdel express amb l'ambient més divertit

Juga a pàdel, inaugura la piscina i participa al sorteig d'una pala

inscripcions fins el dia 8 a la recepció del club

 

 

20/05/2022

Hem tornat a posar el nostre club al mapa Tennístic internacional!

De la mà de GCIT i Julián alonso arriba al nostre club la II i III edició del ITF JUNIOR Tournament. A partir d'avui fins el dia 5 de Juny veurem les millors joves raquetes de tot el món competint en un dels millors Torneigs de Catalunya en aquest àmbit!

 

Us animem durant a veure Tennis d'alta qualitat!

10/05/2022

Disfruta de l'estiu al Club Tennis els Gorchs!!

TRIA EL TEU CASAL!!  

Una oferta genial per gaudir del bon temps i de la diversió per a tots els nens i nenes! 

🌞 CASAL D'ESTIU! 
🎾 STAGE DE TENNIS!
🎾 STAGE DE PÀDEL 
🤩 STAGE FIT DANCE COMPANY! 

 

INSCRIPCIONS OBERTES!

Més informació: elsgorchs@elsgorchs.com

06/05/2022

El nou restaurant del club; El Celler dels Gorchs, inaugura nous horaris acompanyats d'una nova carta!

Esmorzars de forquilla, dinars i sopars en el següents horaris:

 

Dimarts de 13h a 16h

Dimecres de 13h a 16h

Dijous de 13h a 16h i de 20h a 23h

Divendres de 13h a 16h i de 20h a 23h

Dissabtes de 9h a 16h i de 20h a 23h

Diumenges de 9h a 16h

(Dilluns el restaurant romandrà tancat)

 

Us animem a venir i gaudir del bon temps a la terrassa i un bon vermut! A més de la possibilitat del menú diari, us adjuntem un petit avanç de la nova carta per anar fent ganeta.

Recordeu que el bar segueix amb el mateix horari, obert cada dia de 8.30h a 21.30h.; caps de setmana fins 21h.

 

Vine i viu el club i les seves instal·lacions al 100%!

«  1 2 3  »