Casal d'estiu
08/04/2024

Estem emocionats d'anunciar que les inscripcions estan obertes oficialment per a un estiu ple de tennis, pàdel i molts Dance! 

Prepara't per submergir-te en dies plens d'activitat, aprenentatge i competició a les nostres instal·lacions de primer nivell.

El nostre Casal d'Estiu ofereix l'oportunitat perfecta perquè nens i joves desenvolupin les seves habilitats en tennis, pàdel i en la dansa, tot mentre es diverteixen i fan nous amics. Sota l´atenta supervisió dels nostres entrenadors i professors experts, els participants milloraran la seva tècnica, estratègia i forma física en un ambient amigable i estimulant.

Durant l'estiu, oferirem entrenaments específics adaptats a tots els nivells, des de principiants fins a jugadors més avançats. 

No us perdeu l'oportunitat de formar part d'aquesta experiència única! Les places són limitades, així que assegura't d'inscriure't el més aviat possible.

T'esperem per a un estiu inoblidable al Club de Tennis Els Gorchs!

 

Descarrega't tota la informació, preus i més sobre el nostre Casal 2024.

 

Per inscriure't, accedeix al formulari d'inscripció o bé; descarrega't el PDF, omple les teves dades i entrega el PDF a secretaria.

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ ONLINE 

 

« Volver