ATP Challenger 75.
11/03/2023

Bon dia!

 

Com segurament ja sabràs, del 19 al 26 d'aquest mes de març es celebra al Club Tennis els Gorchs el primer ATP Challenger 75. És un gran esdeveniment, i és possible gràcies a la col·laboració de tots i totes.

 

És per això que estem buscant voluntaris i voluntàries compromesos y apassionats del tennis que vulguin ajudar-nos. Si tens ganes de participar i gaudir d'aquesta experiència, no dubtis en formar part de l'equip de voluntaris.

 

Entre les diferents àrees, busquem voluntaris pel transport dels jugadors a l'hotel, oficina del torneig i control de les pistes d'entrenament, control d'accés a la zona jugadors i control d'accés a les grades.

 

Si estàs interessat o interessada, entra al següent formulari i podràs veure informació detallada de cada àrea així com els horaris i les condicions. També ets pots posar en contacte amb el responsable de voluntaris al 651369087.

 

CLICA AQUÍ PER ACCEDIR AL FORMULARI

 

Gràcies i esperem que formis part del nostre equip durant la setmana d'aquest magnífic torneig, sense els voluntaris i voluntàries no seria possible.

« Volver